« : 16 Ekim 2010, 22:59:24 » |
Yeni Üye
Teşekkür: 0
|
Dostlar allah rızası için araştırma yaptım sitedeki yurtlarda daha ucuz bir yer yok mu iyi kötü idare edebiliceğimiz hep 2500 tl ve üzerimi yıllık bunların artı yemekde ekli değil heralde ?. Daha ucuzu ve okula yakını yok mu arkadaşlar yoksa gelemiyeğim durumum pek yok tambursluyuz ama yurt ımkanı vermez okul heradle dimi ne avantajı var bu tambursun nolur yardım edin tesekkürler.
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 16 Ekim 2010, 23:25:32 » |
Kurucu Admin
Günün Kahramanı
Teşekkür: 301
DoguAkdeniz.Com
|
Tam burslu olmanın tek avantajı 120 tl haricinde okula herhangi bir harç parası vermemeniz. Yurt fiyatları sitede yazdığı gibidir. Ekstra bir yurt yok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 16 Ekim 2010, 23:40:38 » |
Yeni Üye
|
Bu yurt fiyatlarına yemekler dahil mi? Hangilerini önerirsin evil sen acaba ? Birde 2.00 not ortalamın altına düstügünde hemen kesilir mi tam burs ? Okulda başvurabilicegimiz burs imkanları yokmu ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 17 Ekim 2010, 00:14:35 » |
Kurucu Admin
Günün Kahramanı
DoguAkdeniz.Com
|
2500$ olan yurt fiyatlarına yemek dahil değil. 2.00 ortalama altına düşerseniz bursunuzu kaybedersiniz. Fakat bu sene bu ortalamayı kaldırdılar diye duydum. Hicbir şekilde bursunuz kaybolmuyor olabilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 18 Ekim 2010, 21:54:23 » |
Yeni Üye
|
Sevgili evil kardeşim,ilgine tesekkürlerimi sunuyorum,sana birşey söylemek istiyorum. Ben kayıt için ist daü bürosuna gittim yurt konusunda konustuk,4 kişilik odalar sadece bi dönem için yıllık değil yani 2500 tl sölediler bi dönem icin cok fazla,o yüzden sen ve senin gibi orayı bılen arkadaslardan yardım almam gerekiyor ne yapmam gerek,yoksa kayıt olamicam bukadar pahalı olamaz. Ayrıca ben ön lisans okicam 2 yıllık yani sözleşme imzalamam gerekiyormus yanı olaki yatay geçiş yaptık parayı ödemek zorunda kalıcakmısım ne yapmam gerek ? Bi çözüm yok mu ne bilim arkdaş bulsak ev mi kiralasak yada nebilim cıkmazdayım cok kötü.Yoksa 1 seneme yazık ayrıca yerlestik diye seneye öss puan kırarlar yazık olur.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 18 Ekim 2010, 21:56:20 Gönderen: Robertt »
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 18 Ekim 2010, 23:44:54 » |
Kurucu Admin
Günün Kahramanı
DoguAkdeniz.Com
|
kardeşim biraz gec kaldığın icin yurtlarda yer bulmak yavas yavas zorlasıyor. Kaldı ki yurt fiyatları genelde birbirine cok yakın. Kampüs dışında cok fazla yurt imkanı yok. Ama ev arkadası bulabilirsen ev kiralayabilirsin. Ev kiraları 2+1 600 liradan baslıyor. O da aylık veren birilerini bulabilirsen.. Çünkü genelde ev kiraları burada peşin olarak alınıyor. Senin için hayırlısı neyse o olur inşallah.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 19 Ekim 2010, 00:06:32 » |
Yeni Üye
|
Sağolasın evil kardeşim görünüyor ki gelemiyeceğim.Sağlık olsun.İnş siz başarılı olursunuz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 20 Ekim 2010, 18:16:00 » |
Yeni Üye
|
Evil bugun kendim yurdu aradım 2500 e yakın bisiler söledi yemeksiz 4 kisilik odada 1 senelik.Peki kardeşim yemeksiz bura ya normal biri benim gibi kaç lirayla geçinir yemek felanla beraber cok önemli pahalılık farkı yokmus tr ile diyorlar ? - İstanbuldaki büro farklı sölemişti,çok şaşırdım açıkcası 1 dönemine 2500 demişlerdi. Birde kasıtlı olarak burs kesermi bu okul hani geçmeyesin para ödeyesin diye dersten bırakıyorlarmış cok saçma geldi koskoca okul gelcek ahmet mehmet burslu geçirmeyin bize para ödesin dermi ?
Evil cok ilgilendin kardesim eyvallah saolasın durum iç açıcı olursa senınlede tanışmak isterim orda kardesim eyv.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 20 Ekim 2010, 18:37:15 » |
Kurucu Admin
Günün Kahramanı
DoguAkdeniz.Com
|
günlük 10-15 lira arası karnını doyurursun. Odana birşeyler alıp kahvaltını odanda da yapabilirsin.
Burs kesme diye birşey yok. Çalışan adamın bursunu kimse kesemez.
Evet TR ile maddi acıdan cok fark yok arada..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 28 Temmuz 2011, 02:21:55 » |
Yeni Üye
|
ya kıbrısa annem ve abimle gelicem kayıt için olursa inşallah ama hepimize pasaport gerekiomu onlar 2 gn durup dnücekler nufus cüzdanyla geçilebilio die duydm doğrumu ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 28 Temmuz 2011, 12:19:18 » |
Kurucu Admin
Günün Kahramanı
DoguAkdeniz.Com
|
pasaport gerekli değil. nufuz cüzdanıyla gecebilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 20 Ağustos 2011, 10:21:46 » |
Yeni Üye
|
evil kardeş merahaba farklı başlıklarada yazdım gerçide burası daha güncel diye burayada yazıyorum
dün daü yönetim bilişim sistemlerini burslu kazandım.fakat ben Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Öğrencisiyim Şu anda Hazırlık ve 1.sınıfımı UKÜ de okudum DAÜ ye geçme istiyorum.sınavı kazandığım için başvurduğumda benim hangi derslerim sayılır bunun hakkında bilgisi olan varmı acaba yönetmelikler birbirlerine benziyormu siteyi biraz gezdim ama daünün hangi dersleri verdiğini göremedim yönetim bilişim sistemlerine.bu konuda bana yardımcı olursan çok mutlu olucağım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |