+ Doğu Akdeniz Üniversitesi Forum :: DoguAkdeniz.com | Doğu Akdeniz Üniversitesi`nin En Büyük Kampüsü » Diğer Üniversiteler » Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (Moderatör: Sarper)
 UKÜ 2009-2010 Eğitim-Öğretim Yılı Ek Kontenjanları

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:

Reklamlar

YENİ KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLER

Doğu Akdeniz Üniversitesi Hakkındaki Sorularınız Buraya..

Girne Amerikan Üniversitesi Hakkındaki Sorularınız Buraya..

Yakın Doğu Üniversitesi Hakkındaki Sorularınız Buraya..

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Hakkındaki Sorularınız Buraya..

Lefke Avrupa Üniversitesi Hakkındaki Sorularınız Buraya..

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü Hakkındaki Sorularınız Buraya..

Sayfa: [1]
Konu: UKÜ 2009-2010 Eğitim-Öğretim Yılı Ek Kontenjanları  (Okunma Sayısı 673 defa) Seçenekler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 24 Eylül 2009, 01:43:43 »
eviL
Kurucu Admin
Günün Kahramanı
*

Teşekkür: 301

DoguAkdeniz.Com

Üyelik Bilgileri WWW
UKÜ 2009-2010 Eğitim-Öğretim Yılı Ek Kontenjanları

2009- 2010 AKADEMİK YILI EK KONTENJANLARI

EĞİTİM FAKÜLTESİ                                                     Ek Kontenjan
Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği                            46
Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (%50 Burslu)    4
İngilizce Öğretmenliği                                                            59
İngilizce Öğretmenliği (%50 Burslu)                                            33
Okul Öncesi Öğretmenliği                                                    38
Okul Öncesi Öğretmenliği                                                     1
Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık                                             3
Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık (%50 Burslu)                             0
Türkçe Öğretmenliği                                                            55
Türkçe Öğretmenliği (%50 Burslu)                                             1
Zihin Engelliler Öğretmenliği                                                    10
Zihin Engelliler Öğretmenliği ( Burslu)                                    1

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ

İngiliz Dili ve Edebiyatı                                                             35
İngiliz Dili ve Edebiyatı (%50 Burslu)                                     25
Psikoloji                                                                             19
Psikoloji ( Burslu)                                                                    1
Türk Dili ve Edebiyatı                                                             58
Türk Dili ve Edebiyatı (%50 Burslu)                                             7

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ

Mimarlık                                                                             52
Mimarlık (%50 Burslu)                                                             2

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ    
Avrupa Birliği İlişkileri                                                             79
Avrupa Birliği İlişkileri (%50 Burslu)                                             67
İşletme                                                                             76
İşletme (%50 Burslu)                                                             37
Uluslararası İlişkiler                                                             83
Uluslararası İlişkiler (%50 Burslu)                                              19

İLETİŞİM FAKÜLTESİ

Gazetecilik                                                                             60
Gazetecilik (%50 Burslu)                                                     49
Radyo ve Televizyon                                                             80
Radyo ve Televizyon (%50 Burslu)                                             58
Rekl****lık ve Halkla İlişkiler                                                     100
Rekl****lık ve Halkla İlişkiler (%50 Burslu)                                    75

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Bilgisayar Mühendisliği                                                             56
Bilgisayar Mühendisliği (%50 Burslu)                                             3
Bilişim Sistemleri Mühendisliği                                                     39
Bilişim Sistemleri Mühendisliği (%50 Burslu)                             35
Çevre Mühendisliği                                                             40                                   
Çevre Mühendisliği (%50 Burslu)                                               4
Elektrik-Elektronik Mühendisliği                                             54
Elektrik-Elektronik Mühendisliği (%50 Burslu)                              5
Endüstri Mühendisliği                                                             38
Endüstri Mühendisliği (%50 Burslu)                                             31
Enerji Sistemleri Mühendisliği                                                     49
Enerji Sistemleri Mühendisliği (%50 Burslu)                             7
İnşaat Mühendisliği                                                             48
İnşaat Mühendisliği (%50 Burslu)                                             2

TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ Y.O.    
Turizm ve Otel İşletmeciliği                                                     58
Turizm ve Otel İşletmeciliği (%50 Burslu)                                     39

UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU    
Yönetim Bilişim Sistemleri                                                     35
Yönetim Bilişim Sistemleri (%50 Burslu)                                     7

MESLEK YÜKSEKOKULU    
Bilgisayar Progr****lığı                                                             13
Bilgisayar Progr****lığı (%50 Burslu)                                     35
Halkla İlişkiler ve Tanıtım                                                     15
Halkla İlişkiler ve Tanıtım (%50 Burslu)                                     35
Radyo ve Televizyon Progr****lığı                                             14
Radyo ve Televizyon Progr****lığı (%50 Burslu)                        45
Facebook'da Paylaş Logged

Sayfa: [1]

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv