+ Doğu Akdeniz Üniversitesi Forum :: DoguAkdeniz.com | Doğu Akdeniz Üniversitesi`nin En Büyük Kampüsü » Diğer Üniversiteler » ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü » ODTÜ KKK Hakkında
 odtü yurtları konusunda yardım

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:

Reklamlar

YENİ KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLER

Doğu Akdeniz Üniversitesi Hakkındaki Sorularınız Buraya..

Girne Amerikan Üniversitesi Hakkındaki Sorularınız Buraya..

Yakın Doğu Üniversitesi Hakkındaki Sorularınız Buraya..

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Hakkındaki Sorularınız Buraya..

Lefke Avrupa Üniversitesi Hakkındaki Sorularınız Buraya..

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü Hakkındaki Sorularınız Buraya..

Sayfa: [1]
Konu: odtü yurtları konusunda yardım  (Okunma Sayısı 1418 defa) Seçenekler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 12 Ağustos 2009, 13:34:02 »
blimoncu
Yeni Üye
*

Teşekkür: 0

Üyelik Bilgileri

selam bu sene odtü kuzey kıbrıs kampüsüne yerleştim benim sorum yurtlar hakkında okulun çevresinde özel yurtlar yada apartlar varmı vede ev kiraları ortalama ne kadar o bölgede şimdiden teşekkürler..
Facebook'da Paylaş Logged
« Yanıtla #1 : 12 Ağustos 2009, 15:45:10 »
eviL
Kurucu Admin
Günün Kahramanı
*

Teşekkür: 301

DoguAkdeniz.Com

Üyelik Bilgileri WWW

Kuzey Kıbrıs Kampusu'nda tüm öğrenciler yurtlarda mı kalacak yoksa öğrencilerin ev tutması mı gerekecek?

Cevap: Tüm öğrencilerimiz için yurtta barınma olanağı bulunmaktadır, Talep edilen oda seçenekleri konusunda olanaklar ölçüsünde öğrencilerimizin istekleri sağlanmaya çalışılmakta, ancak olanakların elvermediği durumlarda ÖSS Puan başarısı kapsamında bir sıralandırma yapılması söz konusu olmaktadır. Ayrıca isteyen öğrenciler yakın yerleşim bölgelerinde bulunan özel yurt veya kiralık konutlardan da yararlanabilmektedirler.

Kampusta yurt olanakları için çeşitli seçenekler mevcuttur. Birinci yurt binasında iki veya dört öğrencinin paylaştığı ve yatma, çalışma ve banyo bölümlerinden oluşan odalar bulunmaktadır. Bütün odalarda klima, geniş-bant Internet bağlantısı, TV yayını, telefon ve mini buzdolabı bulunmaktadır. Birinci yurt binasında ortak kullanım için lobi, TV salonu, kantin, çamaşır ve ütü odaları yanında, birisi kız öğrencilere ayrılan üç blokta birer mutfak ve çalışma salonları yer almaktadır.

İkinci yurt binası ise, tek kişilik odalarda kalan üç öğrencinin banyo ve çalışma-yaşam alanını ortaklaşa kullandığı 'süit' düzeninde inşa edilmiştir. İkinci yurt binasında da birinci yurt binasında sunulan servis ve olanaklar mevcuttur.

2008-2009 eğitim-öğretim yılı(Güz ve Bahar dönemleri) için saptanan aşağıdaki yurt ücretleri, Güz ve Bahar dönemleri başında iki taksit halinde ödenecektir.

YURT UCRETLERI (Eylül 2008 den itibaren)

İkinci Yurt "Süit" düzeninde tek kişilik oda : 5500TL

Birinci Yurt 2 kişilik oda : 4200TL

Birinci Yurt 4 kişilik oda : 2500TL

Üçüncü Yurt 2 kişilik oda : 3800TL

Üçüncü Yurt 4 kişilik oda : 2500TL

Üçüncü Yurt 4 kişilik (Bodrum kat) oda : 2000 TL

EBI Yurdu "Süit" düzeninde 2 kişilik oda : 4200 TL

Sayfa: [1]

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv