sayın evil arkadaşım isteğimi kırmayıp koymuş olduğun beş parmak dağlarındaki tank resimlerini aldım çok teşekkür ederim benim ikinci vatanım kıbrıstır askerliğimi 1978 - 1980 yıllarında kırıkkale köy taburunda yaptım ama ilk gidişimde dört ay erdemli köyünde kaldımdı 4dört ay sonrası kırıkkaleye verildim ve oradan teskeremi aldım biliyormusun oralar kıbrıs gözümde tütüyor kimbilr günmüze kadar nasıl değişmiştir google heart la sık sık oraları dolaşırım ama canlı gezmek görmek gibisi varmı o sıcak yazlarını bile özledim hele bahar bir başka her yer yemyeşil sitenizede kıbrıslı kıbrıstan olduğu için üye oldum sitenize pek sık girmesemde ara ara giriyorum ricam bol bol kıbrısı tanıtıcı yazılar ve resimler bulundurun çünki benim gibi kıbrısı seven vatanı olarak kabul eden çok kişi var tek üzüldüğüm siyasilerin masaya yumruğunu vurarak türk'ün gücünü azmini ve kuvvetini göstermeyip sessiz kalmaları biz Türkiye olarak orada barış için varız varda olacağız yalnız silahla kanla alınanlar masada veriliyor buna üzülüyorum yaşım gereği rum tarafının yaptığı vahşetleri basından çok takip ettimdi yalnız her rum kötü değildir kötü olan yöneticileri ideoloji güdenleridir bilmiyorlar bizler ne kadar barışçı adil adaletli millet olduğumuzu AB nin yaptıklarıda hep türk düşmanlığı Osmanlıyıda onlar bugünki İMF türü olan zenginler kulübü adında devletlere borç veren sistemle çökerttiler bunun sebebide son padişahların basiretsizliği zevkine düşkünlüğünden olmuştur.şuan İMF ve AB hatta ABD de bizi zayıflatıp parçalamak istiyor neferlerinide görüyoruz bunları biraz derinlemesine anlatmamamdaki sebeb vatanlarımızın hain pusularla elimizden alınmak istenmesidir hala masaya yumruğunu vuracak bunlara rest çekecek liderler başlarımıza geçmedi .
konu olmayan yerde bu yazıyı yazmamdan dolayı mazur görün çünki bende bir kıbrıs aşığıyım.
site yönetimine ve size selam eder işlerinizde başarılar dilerim.
not. Kıbrısla ilgili bilgi ve belgelerinizi sitem de kullanmak istiyorum
umarım izin verirsiniz.
xcoco.........
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş Yapwww.poloz.azbuz.com