« : 16 Ağustos 2008, 20:15:19 » |
Yeni Üye
Teşekkür: 0
|
Ben Endüstri Müh. yeni kazandım. Bilgi verecek arkadaşlar olursa teşekkürlerimi sunarım.
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 16 Ağustos 2008, 20:24:19 » |
Kurucu Admin
Günün Kahramanı
Teşekkür: 301
DoguAkdeniz.Com
|
Selamlar..GAU'de genellikle öğretmenler ODTÜ,İTÜ ve YTÜ mezunu ve doktor ünvanına sahip kaliteli kişilerdir.Derslerinize giren yabancı öğretmenler de olacaktır.Eğitim konusunda her türlü yardımı olabileceğin biryere geldin.KKTC üniversitelerine Türkiye'de biraz at gözlüğü ile bakıyorlar.Fakat durum öyle değil.Çok kaliteli eğitimi olan ve mezun olduğunda yönetici statüsünde calısabileceğin üniversiteler vardır Kıbrısta..Bölüm hakkında daha detaylı bilgi veren arkadaşlar cıkacaktır.Fakat benim söyleyeceklerim bu kadar.Kıbrıs'a hoş geldin demek istiyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 30 Ağustos 2009, 12:05:55 » |
Yeni Üye
Dj Oopz_
|
CümLeten sLm  bende pC müh. (%50 bursLu) kazandım.. Fakat suanki korkum hazırLık atLama sınawı .. bu sınaw hakkında biLgi werir misniz ? çünkü ben bi hayLi korkuyorum ve atLamak zorundayım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 30 Ağustos 2009, 12:13:47 » |
Kurucu Admin
Günün Kahramanı
DoguAkdeniz.Com
|
Öncelikle hayırlı olsun.
Atlamak zorundayım diye birşey yok. Çünkü eğer hiçbirşey bilmeden hazırlığı atlarsan bölümde zorluk çekersin. Nitekim tüm dersleri ingilizce göreceksin. Ama yok ben kendime güveniyorum, ingilizce seviyem yeterli düzeyde,bölümde de zorluk çekmem dersen bu sınavı zaten kolaylıkla atlarsın. Bu yüzden sınav hakkında ayrı bir bilgi vermeye gerek yok:) Ama eğerki detaylı bilgi istiyorsan sitemizde arama yaparak birçok bilgiye ulaşabilirsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 30 Ağustos 2009, 12:15:57 » |
Yeni Üye
Dj Oopz_
|
tşk. ederim zaten beLLi bi aLt yapım var... ama sınavdan korkuyorum  çünkü "American" Lafı geçio eminim sınav soruLarı biraz kazık  :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 30 Ağustos 2009, 12:17:04 » |
Kurucu Admin
Günün Kahramanı
DoguAkdeniz.Com
|
hayır böyle birşey yok. Eğer bölümde okuyacak kadar ingilizceniz varsa bu sınavı %98 geçersiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 30 Ağustos 2009, 12:18:52 » |
Yeni Üye
Dj Oopz_
|
hmmm peki g.a.u.'nun daha önceki yeterlilik sıınavlarına yada örnek hazırlanmış yeterlilik sınavlarına ulaşabilceğim bi Link var mı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 30 Ağustos 2009, 12:35:11 » |
Kurucu Admin
Günün Kahramanı
DoguAkdeniz.Com
|
Gaü'deki arkadaslardan bazıları yardımcı olacaktır. Bölüm moderatörümüz Starch a PM ile ulaşabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 04 Eylül 2009, 01:24:39 » |
|
bütün arkadaşlar bilgilensin diye söylüyorum...
eğer ingilizce altyapınız varsa ve kendinize güveniyorsanız biraz çalışmayla hazırlık sınavını atlayabilirsiniz. okulumuzda yapılan sınav toefl sınavı kadar zor deil kimsenin gözüde korkmasın. fakat iyice düşünüp bu kararı vermek gerekir tabiki. bölümde zorluk çekmemek için yada okula alışma süresi için hazırlık okuyabilirsiniz. yinede gau de verilen ingilizce eğitimi bence çok yetersiz. sadece kendinizi idare edebilicek kadar belki birazda dersleri anlayabilecek kadar öğrenebilirsiniz.bu benim şahsi görüşüm tabiki.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 04 Eylül 2009, 01:29:44 Gönderen: starch »
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 08 Eylül 2009, 01:04:54 » |
Yeni Üye
|
slm hocam bende ing yeterlilik sınavına giricem biraz ing var ama okula alışmak ve dahada iyi bir düzeye getirip bölümde sıkıntı çekmemek için okumayı düşünyorum size sorum şudur hazırlıkda hafta içi hergünmü ders var izmir ekonomide bir hazırlık vardı ki sorma gitsin lise mubarek her gün 6 saat girnedede böylemi birde dip not beg yada elemnt den başlamayı düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 22 Eylül 2009, 00:58:00 » |
|
evet arkadaşım gau dede hazırlık haftaiçi her gün 6'şar saat ders var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 29 Ekim 2009, 17:48:15 » |
Yeni Üye
|
Selam arkadaslar bende Denizcilik ve Ulastırma Yüksek Okulunda Ulaştırma ve Lojistik okuyacağım.. Fakat işin kötüsü hem çalışıp hem okuyorum.. hazırlıktada ESP yada Oryantasyon diye bi Olay var zorunlu.. e ben katılamıyorum bunlara bana eksileri neler olur bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 06 Kasım 2009, 14:29:26 » |
Yeni Üye