+ Doğu Akdeniz Üniversitesi Forum :: DoguAkdeniz.com | Doğu Akdeniz Üniversitesi`nin En Büyük Kampüsü » Diğer Üniversiteler » Girne Amerikan Üniversitesi (Moderatör: starch)
 Girne Amerikan Hakkında ACİL Bilgi

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:

Reklamlar

YENİ KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLER

Doğu Akdeniz Üniversitesi Hakkındaki Sorularınız Buraya..

Girne Amerikan Üniversitesi Hakkındaki Sorularınız Buraya..

Yakın Doğu Üniversitesi Hakkındaki Sorularınız Buraya..

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Hakkındaki Sorularınız Buraya..

Lefke Avrupa Üniversitesi Hakkındaki Sorularınız Buraya..

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü Hakkındaki Sorularınız Buraya..

Sayfa: [1]
Konu: Girne Amerikan Hakkında ACİL Bilgi  (Okunma Sayısı 1966 defa) Seçenekler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 27 Ağustos 2010, 16:20:15 »
uura
Yeni Üye
*

Teşekkür: 0

Üyelik Bilgileri

Arkadaşlar merhaba dgs sınavı ile bilgisayar öğretim teknolojileri öğretmenliği bölümünü kazandım. Türkiyeden gelicegim için okulunda ücretli olması beni bazı konularda endişelendiriyor. İlk olarak eğitim dili ingilizeymiş ingilizcem orta seviyede hazırlık okuyacakmışız. Hazırlık sınıfında fazla zorlarlarmı. 2. olarak böte görülen dersleri bilen varmı. 3. girne amerikan ünide yaşam nasıldır. aynı zamanda girnede de. Son olarak gerçekten bu bölüm için Kıbrısa gelinir mi?

Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler.
Facebook'da Paylaş Logged
« Yanıtla #1 : 27 Ağustos 2010, 16:50:57 »
eviL
Kurucu Admin
Günün Kahramanı
*

Teşekkür: 301

DoguAkdeniz.Com

Üyelik Bilgileri WWW

Orta seviyede ingilizceniz varsa zorlanacağınızı hiç sanmıyorum. Daha iyi seviyede ingilizce öğreneceğinize eminim. Girne Amerikan Üniversitesi'nin küçük ama güzel bir kampüsü var. Yaşam olarak soracak olursanız arkadas cevreniz iyi olursa iyi vakit gecirebilirsiniz. Girne eğlencesi bol ama biraz pahalı bir yerdir. Bir çok disco bar vardir ve her daim turistin geldiği tarihsel bir yerdir. Bölümünüz hakkında bir fikrim yok. Fakat yazmaya değer bulduğunuza göre okumak istediğiniz bir bölümdür. Bana göre 2 senenizi heba etmeyin ve gelin okuyun derim. Ayrıca Kıbrıs'a gelinir mi derken ne demek istediğinizi anlamadım. Eğitim bakımından şüpeleriniz varsa Kıbrıs'taki bazı üniversiteler Türkiye'deki birçok üniversiteden iyi eğitim seviyesine sahip. Sadece biraz uzak olması öğrencileri düşündürüyor.

« Yanıtla #2 : 27 Ağustos 2010, 17:28:29 »
uura
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri

Yanıt için çok teşekkürler. Kıbrısa gelinirmi derken Türkiyeden Kıbrısa gelinirmi demek istedim uzaklık anlamında. Eğitim açısından bir şüphem yok sadece dedigim gibi derslerin ingilizce olması beni biraz korkutan kısım. Birde yurtlar hakkında Univer-City Yurdu var galiba erkek yurdu olarak. Fiyatlarına baktım. 2kişilik diyor. 2ci kişiye yurt veriyor sanırım.

Yani Kıbrısda okumayı öneriyorsunuz. Son bişey daha sormak istiyorum başını ağrıtmadıysam. Okulun ücreti 5000 euro +kdv yurt 1650 euro + kdv. Bunun haricinde okulada bi kaç ücret verilcek. bunun haricinde benim ordaki harcamam ortalama ne kadar olur.
« Yanıtla #3 : 27 Ağustos 2010, 18:34:58 »
eck_gs_05
Yeni Üye
*

Teşekkür: 1

Üyelik Bilgileri

ben gau de okuyan bırı olarak sana yardımcı olayım...aylık gıderın sadece cep harclıgı 400-450 cıvarı olur ..derslerın ıngılızce olması gozunu korkutmasın çoğu zamn hocalar yardım edıyor...ayrıca snn okudugun bolumde bnm de bı arkadaşım var o sana yardımcı olabılır oraya geldıgınde tanıştırırım .
« Yanıtla #4 : 27 Ağustos 2010, 23:52:18 »
uura
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri

cevap için çok sagol arkadaşım. ama benim için şu an oraya gelme konusunda nedendir bilmiyorum ama tereddütlerim var. peki öneriyomusun gaü yü?
« Yanıtla #5 : 31 Ağustos 2010, 21:35:03 »
truve
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri

Arkadaşlar GAÜ tam olarak Lapta'da mı kbulunuyor? Merkezde bir ev ktutsak mı avantajlı olur yoksa Lapta'da mı? Lapta'da tutarsak çok mu sıkılırız merkeze göre?
« Yanıtla #6 : 31 Ağustos 2010, 21:53:27 »
eviL
Kurucu Admin
Günün Kahramanı
*

DoguAkdeniz.Com

Üyelik Bilgileri WWW

Gaü lapta da değil. Girne de.. Laptada ev tutmanıza gerek yok yani:)

« Yanıtla #7 : 31 Ağustos 2010, 22:02:27 »
truve
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri

@eviL

Hocam ben biyerde GAÜ'yü Girne'nin Lapta diye biyerinde bulunuyor diye okudum.. Yani üniversitenin Girne'de olduğunu biliyorum ama Girne'nin Lapta diye bir yerleşkesi varmış sanırım, forumun birinde öyle yazıyordu yani.  Masum
« Yanıtla #8 : 31 Ağustos 2010, 22:55:49 »
eviL
Kurucu Admin
Günün Kahramanı
*

DoguAkdeniz.Com

Üyelik Bilgileri WWW

Sacmalamıslar Kahkaha

« Yanıtla #9 : 02 Eylül 2010, 07:26:52 »
mghx
Kurucu Admin
Yeni Üye
*

Teşekkür: 2

Üyelik Bilgileri

dostum aslında ikiside doğru sayılabilir. öncelikle lapta bi il değil girnenin bi ilcesi diyebiliriz ve girneden 8km uzaklıkta. Girne amerikan üniversitesi de girnenin tam merkezinde değil oda yaklaşık 3 4 km uzaklıkta. yani lapta ile girne nin  tam ortasında. asıl soruna gelirsek evi lapta dan da tutabilirsin girne merkezden de. fakat arada fiyat farkı olucaktır diye düşünüyorum. bunun dışında laptaya servis varmı bilmiyorum ama girnenin merkezine okulun otobüsleri var ve bildiğim kadarıyla  ücretsiz.

başka bi sorun varsa forumda tekrardan sorarsın gaü de okumasamda elimden geldiğince yardımcı olmaya calışırım Göz kırpan
« Yanıtla #10 : 03 Eylül 2010, 17:44:26 »
Grey_food
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri

Arkadaşlar ben GAU ekonomi bölümünü tam burslu kazandım fakat bazı sorunlarım var 1.ev bulmak 2. ingilizce hazırlık ortalama nekadar para harcanır girnede.. + İng. hazırlık okulu zormu not sisteminde direk nota itiraz diye bi sekme koymuşlar çokmu puan kırıyolar ders vermek zormu ? programım hakkında bilgi alabileceğim bir numara yada bir isim verebilirmisiniz ulaşabileceğim
« Yanıtla #11 : 15 Eylül 2010, 10:26:50 »
mghx
Kurucu Admin
Yeni Üye
*

Teşekkür: 2

Üyelik Bilgileri

dostum gau nün dersleriyle ilgili pek bilgim yok ama biraz ingilizcen varsa cok zorlanmazsın. Ev konusuna gelince ben biraz zor diye biliyorum. okulun girneye yakın olması ve girnenin turistik bi yer olması nedeniyle fazla öğrenci evlerinin fiyatları biraz yüksek olabilir. fakat okulun servisleri var servis güzergahında oldugu sürece uzak olması o kadar da önemli olmaz bence. bunun dışında para konusunu sormuşsun. o konu tamamen ucu acık bi konu acıkcası. kıbrıs bazı konularda pahalı bunu kabul etmek lazim özellikle yiycek ve giyicek konularında. bunların dışında cok zorlanıcagın bişey olucagını zannetmiyorum. tabi bide işin diğer yönü var Girne turistik bi yer ve bi çok eğlence mekanı bulunmakta. Sürekli böyle yerlere takılırım diyosan yüklü bi miktar para harcıycagın garanti Göz kırpan benim tavsiyem ilk dönem okulun yurtlarını denemen hem cevre edinmek hemde ortamı tanımak acısından senin için cok daha iyi olur
Sayfa: [1]

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv