+ Doğu Akdeniz Üniversitesi Forum :: DoguAkdeniz.com | Doğu Akdeniz Üniversitesi`nin En Büyük Kampüsü » Oyun Dünyası » FM Dünyası
 Alişan Şeker [GK]

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:

Reklamlar

YENİ KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLER

Doğu Akdeniz Üniversitesi Hakkındaki Sorularınız Buraya..

Girne Amerikan Üniversitesi Hakkındaki Sorularınız Buraya..

Yakın Doğu Üniversitesi Hakkındaki Sorularınız Buraya..

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Hakkındaki Sorularınız Buraya..

Lefke Avrupa Üniversitesi Hakkındaki Sorularınız Buraya..

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü Hakkındaki Sorularınız Buraya..

Sayfa: [1]
Konu: Alişan Şeker [GK]  (Okunma Sayısı 271 defa) Seçenekler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 25 Ağustos 2009, 21:43:39 »
areasa
Günün Kahramanı

Teşekkür: -1

Üyelik Bilgileri
Alişan Şeker [GK]

Alişan Şeker İncelemesi

Ön Bilgi

Alişan Şeker oyuna 21 yaşında Telekom sporda oynayan bir genç oyuncu olarak başlamaktadır.Değeri ise 95 milyar ytl'dir.Bu futbolcuyu size tanıtmamın sebebi gerçekten ''çok iyi''bir kale bakımından ''genç''yetenek olmasıdır.Bu futbolcu benim ilgimi ilk olarak football manager 07'de çoktan çekmişti gerek kurtarışları bakımından gerekse refleksleri bakımın iyi bir hatta geleceğin yıldızı olabilecek 10 numara genç bir kalecidir.

Özellikler

Tam İsim:Alişan Şeker
Doğum Tarihi:4.7.1986
Doğum Yeri:Bartın
Diller:Türkçe:
Sevdiği Klüp:Yok
Favori Kişiler:Yok
Tanımlamaaleci
Kişilikengeli
İtibar:Ulusal

Kaleci Özellikleri

Alişan Şeker adlı oyuncumuzun harika bir yıldız olacağı özelliklerine bakında anlamayacak insan herhalde yoktur.Ani çıkış-ayak gücü-bire bir-bölge hakimiyeti-hava üstünlüğü-elle kontrol-iletişim-refleksler-top atma-yumruk eğiğilimi gibi 11 özelliğinden 10 ve evet yanlış duymadınız 10'u hepsi tavanda elle kontrolünün 15 olması ayrıca bir yüzümüzü güldürüyor...

Zihinsel Özellikler

Alişan Şeker zihinsel özellikler bakımından ne kadar benim istediği düzeyde olmasa bile iyi bir özelliğe sahiptir.Çalışma oranının yüksek olması ayrıca pozisyon alma gini özellikleri yüksek olan bir kalecinin iyi olmaması mümkün değil hele bu yaşta

Fiziksel Özellikler

Ben gerçekten bir kalecinin iyi bir fiziğe sahip olması gerektiğini düşününlerden yanayım çünkü bi kalecinin fizik bakımından yüksek olması en iyi örnek diyelim bir futbolcu penaltı atarken çok zorlanacaktır.O heyecanla kalecinin kaleyi kapladığını zannedecektir ve aklı karışıp penaltı atarken büyük zorluklar çekecektir.Bunun için fiziksel özelikler iyi olması gerekir.Ve benim istediğim yüksek fiziksel özellik kesinlikle Alişan Şeker'de bulunmaktadır.Sağlık 'nın çok yüksek olması bizi sevindiriyor.Allah sağlını bozmasınÇeviklilik ve dayanıklılık bakımından da yükse olan bu kalecimiz hızlanma bakımından kötü ancak diğer özellikleri bunu kapatacaktır.Bundan kesinlikle emin olabilirsiniz...

Geçmişi

1-)2004-05 Telekomspor:0 maç yediği gol 0
2-)2005-06 Telekomspor:11 maç yediği gol 0
3-)2006-07 Telekomspor:31 maç yediği gol 0
4-)2007-08 Telekomspor:18 maç yediği gol 22

Son Sözler

Geçmişinde en fazla 22 gol yüyen bu kaleciyi hepinize tavsiye ediyorum arkadaşlar lig a ve lig b takımlarına ayrıca üst liglerde ki takımlarınıza bir yedek arıyorsanız gerçekten Alişan Şeker çok uygun...

Not:Bu inceleme ''fmgraphics.net'' adına Emre Özçakır(EmRe)tarafından yapılmıştır.İzinsiz hiç bir ''Türk'' sitesinde yayınlanamaz yayınlandığı taktirde...

NOT:  İYİ  KÖTÜ
Facebook'da Paylaş Logged
Sayfa: [1]

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv