+ Doğu Akdeniz Üniversitesi Forum :: DoguAkdeniz.com | Doğu Akdeniz Üniversitesi`nin En Büyük Kampüsü » Doğu Akdeniz Üniversitesi » DAÜ Hakkında
 yardımcı olursanız sevinirim

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:

Reklamlar

YENİ KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLER

Doğu Akdeniz Üniversitesi Hakkındaki Sorularınız Buraya..

Girne Amerikan Üniversitesi Hakkındaki Sorularınız Buraya..

Yakın Doğu Üniversitesi Hakkındaki Sorularınız Buraya..

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Hakkındaki Sorularınız Buraya..

Lefke Avrupa Üniversitesi Hakkındaki Sorularınız Buraya..

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü Hakkındaki Sorularınız Buraya..

Sayfa: [1]
Konu: yardımcı olursanız sevinirim  (Okunma Sayısı 607 defa) Seçenekler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 20 Temmuz 2009, 16:24:21 »
avil
Yeni Üye
*

Teşekkür: 0

Üyelik Bilgileri

mrblar bende dau de  okul öncesi öğretmenlik okumayı düşünüyorum bu alanda eğitimi nsl dersler nsl dau genel olarak nsl bir eğitim sergiliyor youtube de bazı videolar izledim filistinli öğrencilerin yapmış odukları protestoları gerçekten öğrenciye müşteri gözüylemi bakıyolar öğretmenler istediği kişiyi bırakıp,istemedikleri zaman derse girmemezlik yapıyolarmı gerçekten o okulda diplomamı satılıyorlar bu konuda yardımcı olurmusunuz...bide yurtlar,ekomomik düzeyde olan kız yurtları nsl hangi yurt daha iyi  Gülümseme teşvik burslarını gerçekten uyguluyorlarmı bu burslara girme imkanımız varmı lütfen ayrıntılı bir biçimde bilgilendirirseniz beni çok sevinirim şimdiden sağolun... Kahkaha
Facebook'da Paylaş Logged
« Yanıtla #1 : 20 Temmuz 2009, 16:45:27 »
eviL
Kurucu Admin
Günün Kahramanı
*

Teşekkür: 301

DoguAkdeniz.Com

Üyelik Bilgileri WWW

Merhabalar,

Sorularınızı sırasıyla cevaplayacağım.

Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin eğitimini artık tartışmaya gerek duymuyorum. Dün bu saatlerde NTV'de Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin tanıtımı vardı. İzlemenizi tavsiye ederdim. Eğitim konusunda bir problem çekmezsiniz.

Her özel okulda öğrenciye müşteri gözüyle bakılır. Bu sadece bizim okulda olan birşey değil. Fakat Kıbrıs'ta okul okumanın zorluklarını çeken öğrenciler oluyor. Bu öğrenciler de çeşitli şekillerde protesto yapıyorlar. Fakat şunu söylemek isterim ki öğretmenler öğrenciye müşteri gözüyle bakmıyor. Yani istediği kişiyi istediği şekilde bırakmıyor. ( Tabii öğretmenle aranda bir problem olmadığı sürece ). İstemedikleri zaman derse gelmiyorlar diye birşey yok. Öğretmenler önemli işleri olmadığı sürece devamlı derslere girerler.

Okulda diploma satılıyor palavralarına inanmayın. Hangi okul diploma satabilir ki. Siz çalışmayıp, derslere girmezseniz mezun olamazsınız. Kimse de size parayla diploma vermez.

Size eğer aileniz sivilse HASAN ÖZOK, Akdeniz ve MARMARA yurtlarını tavsiye ediyorum. Hangisi sizin ekonomik düzeyinize uygunsa.

Eğer 3.00 not ortalamasını geçerseniz şeref bursu, 3.50 not ortalamasının üzerine cıkarsanız yüksek şeref bursu alıyorsunuz. Fakat cok büyük bir miktar beklemeyin. 500-600 TL civarlarında.

Bunun yanında okul takımlarına girerseniz sporcu bursu kazanabiliyorsunuz.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Saygılar..

Sayfa: [1]

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv