Oryantasyon Programı, üniversiteye yeni başlayan öğrencilerin, üniversite ve çevreyle uyum sağlamalarını kolaylaştırmak, üniversitenin yapısını ve olanaklarını tanımalarına yardımcı olmak amacı ile düzenlenmektedir.
Oryantasyon Programı, ilk defa DAÜ-PDRAM tarafından 1998-1999 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilmiştir. 1999-2000 eğitim-öğretim yılında, bu programa öğrenci karşılama ve yerleştirme programı ilave edilmiştir. Oryantasyon Programı her yıl kapsamı daha da genişletilerek sürdürülmektedir. Oryantasyon Programı, Öğrenci Karşılama ve Yerleştirme Programı ve Oryantasyon Günlerinden oluşmaktadır. DAÜ Öğrenci El-Kitabı eğitim öğretim yılı başında öğrencileri bilgilendirmek amacı ile hazırlanır, ancak bu yıl öğrencilere CD şeklinde dağıtılacaktır..
DAÜ Oryantasyon Programı çerçevesinde öğrenci karşılama programı; 15-24 Eylül 2008 tarihleri arasında yer almaktadır. Öğrenciler, KKTC Deniz ve Hava limanlarından karşılanarak DAÜ’de kalacakları yerlere ulaştırılırlar. Bu karşılama programından yararlanmak isteyen öğrencilerin, ücretsiz karşılanma talep formlarını doldurup, KKTC’ye varış tarihlerinden en az dört gün önce karşılama formunda yazan faks numaralarına ulaştırmaları gerekmektedir. Ücretsiz Karşılanma Formları, DAÜ web sayfasından ve DAÜ tanıtım bürolarından elde edilebilir.
FAX: +90 (392) 630 2299
Karşılama formu burada : Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş Yap