+ Doğu Akdeniz Üniversitesi Forum :: DoguAkdeniz.com | Doğu Akdeniz Üniversitesi`nin En Büyük Kampüsü » Doğu Akdeniz Üniversitesi » DAÜ Hakkında
 lütfen acil yardım:((((((((((((((

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:

Reklamlar

YENİ KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLER

Doğu Akdeniz Üniversitesi Hakkındaki Sorularınız Buraya..

Girne Amerikan Üniversitesi Hakkındaki Sorularınız Buraya..

Yakın Doğu Üniversitesi Hakkındaki Sorularınız Buraya..

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Hakkındaki Sorularınız Buraya..

Lefke Avrupa Üniversitesi Hakkındaki Sorularınız Buraya..

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü Hakkındaki Sorularınız Buraya..

Sayfa: [1]
Konu: lütfen acil yardım:((((((((((((((  (Okunma Sayısı 927 defa) Seçenekler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 01 Ağustos 2010, 18:22:34 »
karasiz
Yeni Üye
*

Teşekkür: 0

Üyelik Bilgileri

mrb bu yıl sınava girdim türkiyede öğretmenlik okuyabilirim ancak kıbrasta hukuk isitiyorum
ordaki hayat,sosyal yaşam,aktivite,ücretler vs.. nasıldır kısacasi türkiyede öğretmenlik mi kıbrısta hukuk mu okumak daha iyi
siz olsaydiniz ne yapardınız çok karasizim:(  bide hukuk çok ağirmiş onun ağirkliğini kaldirammaktan korkuyorum:(
Facebook'da Paylaş Logged
« Yanıtla #1 : 01 Ağustos 2010, 19:10:24 »
eviL
Kurucu Admin
Günün Kahramanı
*

Teşekkür: 301

DoguAkdeniz.Com

Üyelik Bilgileri WWW

Türkiye'de hangi üniversitede ve ne öğretmenliği okuyacağınıza bağlı bir durumdur bu.

Sosyal yaşama gelince, eğer arkadaş ortamını kurarsan dünyanın en ücra yerine de gitsen ortamın çok güzel olur ki Kıbrıs öyle biryer değil. Fiyatlar konusuna gelince çok düşük bütçeyle geçinmeme rağmen sık olmasa da eğleniyorum. Fakat Türkiye'de de aynı konu sözkonusudur. Yani ne kadar bütçeniz varsa o kadar çok eğlenirsiniz Göz kırpan

Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni şiddetle tavsiye ediyorum. Okuyan arkadaşlarım var ve kaliteli olduğunu kesinlikle söylüyorlar. Hocalar Ankara Üniversitesi'nden geliyor. Hukuk fakültesinin ağırlığı konusunda birşey söyleyemem. Fakat tek söyleyebileceğim çalışırsanız hiçbirşey size ağır gelmeyecektir.

« Yanıtla #2 : 02 Ağustos 2010, 16:45:46 »
karasiz
Yeni Üye
*

Teşekkür: 0

Üyelik Bilgileri

peki tşkür ederim fiyatlar nasıl acaba mesala yurt-yemek okul harçi yılık ne kadra baktım bi yerde yanlış deilsem 17bin di....
« Yanıtla #3 : 02 Ağustos 2010, 21:14:25 »
eviL
Kurucu Admin
Günün Kahramanı
*

Teşekkür: 301

DoguAkdeniz.Com

Üyelik Bilgileri WWW

Vallahi siz bence paket fiyata dahil olmayın. yemeğinizi dışarıdan yiyebilirsiniz.

« Yanıtla #4 : 03 Ağustos 2010, 07:50:54 »
mghx
Kurucu Admin
Yeni Üye
*

Teşekkür: 2

Üyelik Bilgileri

bende evil e katılıyorum eğlence konusunda bu sana bağlı. Ayrıca kıbrıs gibi bi genelleme yapamayız hangi üniversite olduğu da önemli. doğu akdeniz için konuşuyosak magosa nüfusunun büyük bi çoğunluğu öğrencilerden oluşmakta. Nelerden eğlndiğini bilemiyorum ama şunu diye bilirim alkol , sigara , benzin ve taşıt fiyatları Türkiyeye göre çok ucuz. Bazılarına göre bunlar bile yeterli eğlence için.

hukuk bölümüyle ilgiliyse diğer üniversitelerden kolaylık yada zorluk bakımından çok farkediceğini düşünmüyorum. Hukuk bölümü genel olarak zor bi bölüm.
« Yanıtla #5 : 03 Ağustos 2010, 08:09:17 »
mghx
Kurucu Admin
Yeni Üye
*

Teşekkür: 2

Üyelik Bilgileri

karasiz bu sene dediğin gibi paket programlar uygulanmakta fakat bunlar seciceğin bölüme göre değişiklik göstermekte fiyatlar 11 ile 17  arasında değişmekte. hukuk ve mühendislik gibi bölümle 17 olması lazim.
Sayfa: [1]

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv