+ Doğu Akdeniz Üniversitesi Forum :: DoguAkdeniz.com | Doğu Akdeniz Üniversitesi`nin En Büyük Kampüsü » Doğu Akdeniz Üniversitesi » DAÜ Hakkında
 Acil yardım.

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:

Reklamlar

YENİ KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLER

Doğu Akdeniz Üniversitesi Hakkındaki Sorularınız Buraya..

Girne Amerikan Üniversitesi Hakkındaki Sorularınız Buraya..

Yakın Doğu Üniversitesi Hakkındaki Sorularınız Buraya..

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Hakkındaki Sorularınız Buraya..

Lefke Avrupa Üniversitesi Hakkındaki Sorularınız Buraya..

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü Hakkındaki Sorularınız Buraya..

Sayfa: [1]
Konu: Acil yardım.  (Okunma Sayısı 701 defa) Seçenekler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 16 Temmuz 2010, 15:45:08 »
meleknilay
Yeni Üye
*

Teşekkür: 0

Üyelik Bilgileri
Acil yardım.

Mrb.Ben 2010 lysye girdim ve sınav sonuçlarım ösym kitapçığında gözüken daü hukuk  fakültesi (burslu) için yeterli gözüküyor.Ama çok kararsızım kıbrıs hakkında hiçbir bilgim yok.Bu bursu alınca eğitim ücretim karşılanıyor mu?Bir de yurdu üniversite burslular için sağlıyor mu yoksa kendimiz mi yurt buluyoruz.Sınavların çok zor olduğunun duydum.Bursu kaybetmeme neden olurmu?Hukuk fakültesinin kalitesi nedir?Kıbrıs çok pahalı diyorlar gerçkten doğrumu?Sorularıma cevap verirseniz çok mutlu olurum teşekkürler.
Facebook'da Paylaş Logged
« Yanıtla #1 : 16 Temmuz 2010, 16:09:22 »
eviL
Kurucu Admin
Günün Kahramanı
*

Teşekkür: 301

DoguAkdeniz.Com

Üyelik Bilgileri WWW
Acil yardım.

Merhaba,

Sorularınıza sırasıyla cevap veriyorum.

Burslu öğrencilerin eğitim ücreti karşılanıyor. 120 TL okul harcı haricinde hiçbir ücret ödemiyorsunuz.

Burslu öğrenciler için okul yurdu karşılanmıyor. Yurdu kendiniz ayarlıyorsunuz. Yurt fiyatlarına sitemizden bakabilirsiniz.

Sınavların zorluğu sizin çalışıp çalışmama durumunuza bağlı. Eğer çalışırsanız size zor gelmeyecektir.

Huku fakültesinin kalitesini tartışmak bile istemiyorum. Çünkü gerçekten çok kaliteli bir hukuk fakültemiz var. Genellikle Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden Profosorler geliyor derslere. Hukuk alanında sayılı üniversiteler arasına girebileceğine inanıyorum.

Kıbrıs pahalı. Fakat düşündüğünüz kadar değil. Türkiye fiyatlarının cok az üzeri. Yani 5-6 TL ye 4 çeşit tabldot yemek yiyebiliyorsunuz. Marketten alabileceğiniz sebze meyve bakliyat vs. Türkiye fiyatları ile hemen hemen aynı.
« Son Düzenleme: 16 Temmuz 2010, 16:10:56 Gönderen: eviL » Logged

Sayfa: [1]

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv