+ Doğu Akdeniz Üniversitesi Forum :: DoguAkdeniz.com | Doğu Akdeniz Üniversitesi`nin En Büyük Kampüsü » Doğu Akdeniz Üniversitesi » DAÜ Hakkında
 2010 İşletme

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:

Reklamlar

YENİ KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLER

Doğu Akdeniz Üniversitesi Hakkındaki Sorularınız Buraya..

Girne Amerikan Üniversitesi Hakkındaki Sorularınız Buraya..

Yakın Doğu Üniversitesi Hakkındaki Sorularınız Buraya..

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Hakkındaki Sorularınız Buraya..

Lefke Avrupa Üniversitesi Hakkındaki Sorularınız Buraya..

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü Hakkındaki Sorularınız Buraya..

Sayfa: [1]
Konu: 2010 İşletme  (Okunma Sayısı 724 defa) Seçenekler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 17 Ağustos 2010, 19:02:00 »
korcel
Yeni Üye
*

Teşekkür: 0

Üyelik Bilgileri
2010 İşletme

Ben bu sene Doğu Akdeniz İşletme bölümünü kazandım yüzde elli burslu olarak.Aklımda gelmeden önce birkaç sorun var eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.

1.olarak Yurt konusunda kararsız bulunmaktayım,sizce rahatlığı kalite ve iyilik açısından en önde olan yurt hangisi acaba?

2.Bu sene yapılacak hazırlık sınavının sorularına çalışmak için eski senelerin soruları ile ilgili bilgi nereden edinebilirim?(normal sitede arama motorunda ders notları veya çıkmış sorular mevcut değil)

3.Olarak işletme bölümü ile ilgili bilgi edinmek istiyorum okulun,okul açılmadan önce oryantasyon adında bir tanıtım veya öğrencileri okulu tanıması açısından bilgilendirecek bir topluluk olacak mı?

4.Okul bu sene sanırım normal zamandan biraz daha erken açılacakmış,okullar açılmadan önce yurtlara kayıt yaptıran öğrenciler yurtlara girişlerini yapıp konaklamalarını orada gerçekleştirebiliyorlarmı dönem başlamadan?

5.Kıbrısa giriş yaparken uzun süreli bir pasaport güncellemesi yapmak gereklimi acaba?Yoksa kimlikle giriş yapıp,daha sonrasında okuldan alınan belge ile oturma izni alabilirmiyim?
Facebook'da Paylaş Logged
« Yanıtla #1 : 17 Ağustos 2010, 19:20:52 »
eviL
Kurucu Admin
Günün Kahramanı
*

Teşekkür: 301

DoguAkdeniz.Com

Üyelik Bilgileri WWW
2010 İşletme

Hayırlı olsun diyorum. Sorularınızı sırasıyla cevaplayacağım.

1- Hasan ÖZOK yurdunu tercih etmenizi öneririm.

2- Hazırlık sınavı sorularına forumumuzda arama yaparak ulaşabilirsiniz. Aynı şekilde ana sayfamızda çıkmış sınav sorusu arama linkinde arama yapabilirsiniz.

3- Okul tarafından oryantasyon programı düzenleniyor. Sizi hava alanından karşılıyorlar ve okula kadar getiriyorlar. Daha sonra okulu, bölümünüzü ve yurtları tanıtıcı broşürler veriyorlar.

4- Yurda kayıt yaptığınız andan itibaren okulların acılmasını beklemeden yurtlarda kalabilirsiniz.

5- Kıbrıs'a gelmeden pasaport güncellemenize gerek yok. O işi Kıbrıs'ta da yapabilirsiniz ama işinizi biraz zorlaştırır. Kayıt yaptığınız büro dan öğrenci belgesi alabilirsiniz ve o belge ile pasaportunuzu uzatabilirsiniz.

« Yanıtla #2 : 17 Ağustos 2010, 19:28:34 »
korcel
Yeni Üye
*

Teşekkür: 0

Üyelik Bilgileri
2010 İşletme

Longson yurdunun isminide duymuştum,söylemiş olduğunuz yurt ile onun arasında söylediğnizi seçmek ile kazanılacak avantajlar neler acaba
« Yanıtla #3 : 17 Ağustos 2010, 19:33:33 »
eviL
Kurucu Admin
Günün Kahramanı
*

Teşekkür: 301

DoguAkdeniz.Com

Üyelik Bilgileri WWW
2010 İşletme

Hasan ÖZOK ile Longson yurtları okulun en iyi yurtları. Fakat Longson da cok gürültü olduğunu duydum. O sebeple Hasan ÖZOK yurdunu öneriyorum.

Sayfa: [1]

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv